Hur det går?

Släntrar in på WordPress och ser: senaste inlägg 39d sedan.

Med bloggadet går det trögt. Med tävlandet likaså. Jobbet däremot, där händer det så otroligt mycket spännande att jag knappt hänger med själv:)

Det blev inget Stockholm Triathlon i år. Efter en gedigen träningsvinter brakade allt samman i samband med flytten. Kan man inte träna som man vill är det ingen idé att försöka springa lopp. Personligen vill jag känna mig förberedd. Och måste erkänna att jag knappt tagit ett simtag sem jag började nya jobbet för fem veckor sedan.

Så istället för tävling har det denna helg blivit första tuffare löppasset sedan ”rygg-bakslaget”. 16km totalt, mestadels snigelfart i terräng men sista 3km på grus gick i 4.30-fart. Hur jag bibehållit detta förstår jag knappt.  Och idag blev det ett kortare cykelpass i solskenet. Intet simtag, men det kommer!

Hur som helst. Nytt jobb och ny kvällslektyr. Mestadelen av dagarna spenderas på ortopedakuten nuförtiden och det är så utvecklande och roligt. Passen fylls av höfter, handleder, sårskador och fötter. Börjar snart att gå nattveckor och försöker att lära mig så mycket som möjligt tills dess. Detta är min sommar my friends!

2 reaktion på “Hur det går?”

  1. Det är ju hur bra och skoj som helst att du trivs så på ditt jobb! Och att du kan kuta igen! Simningen finns kvar. :-)

  2. En dryg månad utan blogg för mig. Jag hänger mest på garn- och tyg-siter just nu ;-) Säg till om du vill ses! Kanske cykla till Ingemansvägen för lite kaffe? Wet vest lockar inte jättemycket just nu måste jag erkänna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *