En update från Östermalmstanten

Så var man innerstabso, Östermalmstant och färdig läkare. Tre nya epitet jag kunnat sätta på mig själv inom en vecka. Nu behöver jag bara skaffa en liten hund att matcha till doktorsväskan, så är allt klart. (Troligare är i själva verket att jag skaffar ny sadelväska, efter som att min blev stulen första natten på vår ny adress.)

Mycket som händer således. ATn är avklarad! Det känns förstås riktigt bra att vara klar, men samtidigt sorgligt att lämna den fina vårdcentral jag nu jobbat på i ett halvår. Det har varit riktigt bra och lärorikt :)

Har dock inte alls kunnat rapportera någon löpning på sistone, det är otroligt tråkigt. Kändes som att jag fått rejält flyt och framsteg, men ryggen gick fullständigt åt skogen i flytten. Kanske inte alls så konstigt. Oj vad vi slet och kämpade. Så många flyttkartonger som skulle bäras, och det är klart att man inte ställer sig vid sidan om och ser på.

Så efter en veckas slit kom en ytterst obehaglig förnimmelse tillbaka. En pinande ilande smärta ned i benet. Åhå. Så ovälkommet. Men eftersom att det fortfarande stod en jäkla massa flyttkartonger och skräp kvar, var det bara att fortsätta bära. Och nu är det som det är…

19635_ben-dermatom-l51892x3220

Så löpvila får det bli ytterligare ett tag. Försökte ge mig på en runda häromdagen och det gick INTE bra. Istället får det bli simning, cykling och rehab. Och det känns faktiskt som att jag kan uppehålla mig.

ingmarire

Bild från dagens simpass tillsammans med Ingmarie, som tränar för swimrun :) (Bild snodd från henne)

Sommarens triathon hänger löst i luften i och med skadan. Får verkligen se hur det blir, men jag är nöjd i nuläget och får se tiden an. Just nu är jag för övrigt ledig (host: arbetslös) i två veckor innan nästa jobb börjar, och jag tänker njuta…

2 reaktion på “En update från Östermalmstanten”

  1. Jag tycker du ska börja öva dig på att leda andra :-) ”Den lådan ska dit och den lådan ska hit…” Typ. För sent nu, men i nästa flytt.

    Trist med ryggen. Men du har varit där förr och det har läkt förr. Hang in there!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *