Landar

Kanske börjar vissa saker äntligen att falla på plats. The ”to-do list” i livet återgår till någon slags normalnivå. Kära vardag, välkommen åter. 

-AT-tentan blev godkänd.

-Lägenheterna är sålda.

Så otroligt skönt! Det är en rejält intensiv vecka som just avklarats. Med en hel del visningar, budgivning och kontraktsskrivning för två lägenheter, intensivt på jobbet samtidigt. Men nu är det KLART! Och så fick vi resultaten från tentan. Vilken lättnad. Jag ser fram emot att återigen få stöka ner litegrand i mitt hem:)…

Träningen fortgår på ett rätt så bra sätt. Ryggen är sämre efter idogt släpande av möbler och kartonger inför visningar (fyra trappor utan hiss!), så jag har tyvärr fått lugna ner mig med köpingen. Det är förstås ganska tråkigt, speciellt med tanke på att jag har som mål att köra någon form av triathlon i sommar. Men än finns det tid! Det vore bara så roligt att faktiskt kunna träna löpning lite mer målmedvetet och kontinuerligt under en tid. För att faktiskt kunna förbättras!

Frågan är ju: hur många (eller hur få?) gånger i veckan måste man springa för att utvecklas? Ja det beror ju förstås på vilken nivå man redan ligger på. Och kanske hur mkt annat man tränar i kombination. Just nu är jag ju inte direkt i min livs löpform, so there is room for improvement… Man får se det positivt!

Ytterligare en positiv sak är att vi bokat en resa till Grekland i maj. Spontanshopping när den är som allra bäst:) 

 Morgondopp för Hans Majestät. Godmorgon allesamman!

2 reaktion på “Landar”

  1. Grattis, grattis, grattis! Vilka grejer du har klarat och gör!
    Superhäftigt ju!

    Du kommer klara dig fint med löpningen även om det bara blir ett pass/v. Satsa på att köra hårdare med det kroppen pallar. :-) KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *