Get to it

En lång solig påskhelg har passerat. En hel del träning har det blivit, och årets T-shirtpremiär avklarades under lördagens löppass i Lill-Jans skogen. Great Sucess. Veckan har faktiskt bjudit på två kvalitetspass löpning, 6x1km terräng i tisdags, och 3x2km tröskel i lördags. I terrängen var det helvetiskt jobbigt. Men kul.. Att GPSen tyvärr tappade all kontakt under lördagens intervaller gjorde tyvärr att all tempo-info gick förlorad. Skönt. Jag vet att jag är oerhört långsam!

Många saker har fallit på plats på sistone (vilket du ju kunnat läsa om i föregående inlägg.) En vag idé om att jag ska anmäla mig till nån slags löplopp har likaså infunnit sig. Jag behöver ett mål att sikta på för att fokusera löpträningen. 

Ett terrönglopp?

Jag velar dock fram och tillbaka. Rädd att blotta tanken på ett lopp kommer att få ryggen att bryta ihop automatiskt. Kanske en efteranmälan till springcross?…

 
Här hade jag tänkt sätta en bild på t-shirtpremiären. Istället får ni en annan bild, of me then. Rätt så målmedveten? 

2 reaktion på “Get to it”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *