2 steg framåt…

…följs naturligtvis av ett steg bakåt.

Det var ett tag sedan förra inlägget skrevs. Sedan dess har lägenheten hamnat på hemnet, och AT-tentan är skriven. Ytterst oklart ännu hur resultatet blev dock. Den var jäkligt svår, och ganska lurig. Jag håller tummarna på att jag hamnar på rätt sida om godkänd-gränsen! 

Det har äntligen blivit barmark även i skogsslingorna, och första riktiga intervallerna på länge avklarades i början av denna vecka. 4x4min, 4x2min, 4x1min. Med en minus joggvila hela vägen. Jäkligt roligt måste jag säga! Kändes som att jag hade lite flyt ändå! Dagen efter blev det sim-intervaller. Ganska hårt, med kort vila.   

Fin vy vid årstaviken…

Och sedan sjuk. Förkyld, ont i huvudet (hela högersidan av ansiktet?!) och ont i halsen. Så kan det gå när man kör lite för hårt. Eller är det alla tok-sjuka patienter jag träffar hela dagarna? Troligen en kombination.

Nu försöker jag dock städa lägenheten inför visning på söndag. Skrubba skrubba. Går sådär med svullna bihålor… Men om ni inte har något för er på söndag, kom förbi midsommarkransens finaste (och mest välstädade, host) lägenhet!!

 

2 reaktion på “2 steg framåt…”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *