Any progress?

Hur kommer det sig att allt alltid händer samtidigt? Stora förändringar i livet har på något sätt en tendens att klumpa ihop sig.

För lite drygt tre år sedan förändrades mitt liv på en vecka. Jag blev klar med läkarstudierna,  bröt upp från ett långt förhållande och blev ”bostadslös”, flyttade tillbaka till föräldrarna, köpte min lägenhet och började jobba på mitt allra första riktiga jobb. Allt på en vecka. Lika bra att förändra allt på en gång, eller?

Det länna litegran som att det blir lite likadant  nu igen. Jag är snart klar med ATn, söker jobb, ska flytta ihop och in till stan, ska klara av AT-tentan, sälja min kära gamla lägenhet och så till slut få legitimation (förhoppningvis) och börja på det nya jobbet. En jäkla massa förändringar blir det de här månaderna:)

Således; I maj planeras det både ihop-flytt (in till stan bär det av), och nytt jobb. Roliga händelser och jag är förstås jätteglad. Ett drygt halvårslångt vikariat inom Ortopedi väntar på ett av de stora Stockholmssjukusen. Otroligt spännande. Jag väntar mig utmanande tufft arbete, och mycket nya lärdomar som jag kan ha nytta av i framtiden!

Och så på sidan om allt detta pågår träning och jobb. Och allt det andra som gör livet mysigt. Lite mer löpning har det blivit, och en hel del brickpass på gymet. Längre cykling följt av intensivare korta sessioner på bandet. 

 Och så lite lätt blåstyrka ibland:)… Skönt med mkt space på Friskis på helgerna! 

Några löpintervaller har det blivit på bandet, och jag är förvånad över att jag faktiskt klarar att hålla 4.07-tempo i 1km x 3. Förstås med lång vila, men jag trodde att jag lång långt ifrån den farten! Bara ryggen håller ska det bli riktigt spännande att fortsätta the progress…:) Ä

4 reaktion på “Any progress?”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *