Vad händer?

Ja vad är det egentligen som händer? Väldigt mycket. Kanske därför det inte varit så mkt aktivitet häromkring. Ber om ursäkt för det, och lovar bättring!
Fjärde och sista blocket av ATn är påbörjat. Nuförtiden sitter jag i ett litet litet rum på en trevlig vårdcentral och kämpar på. Ja, lite kämpande är det förstås, men otroligt lärorikt. 

För vilka patienter är det som kommer till en vårdcentral? Ja du, jag skulle nog vilja säga- de allts flesta. De kommer gåendes med allsköns besvär, problem, huvudbry, symtom, önskemål och undringar. Vissa med benbrott, andra allvarliga infektioner, många med oro och funderingar. Ännu fler med hosta och diverse virusinfektioner. Denna variation är utmanande!
Den senaste tiden har det även firats jul och nyår, det har bakats lussebullar och ätits palt. Det har blivit knall-kall vinterlöpning uppe i Norrland och vi blev nästan bortblåsta uppe på Dundrets topp på julafton:)

  
Det har faktiskt blivit en hel del löpning de senaste veckorna. Snön gör att världen blir skonsamt mjuk att springa runt i…

Och så har det firats födelsedag!   

4 reaktion på “Vad händer?”

  1. Vilket passande födelsedagskort!

    Trebligr? Väljer att tolka det som trevlig och att du trivs och att du var stressad när du skrev :-)

    Grattis-i-efterskott-kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *