Dubbelspinning

Någon som skuttar upp i ottan innan klockan ringer?

Good for you i så fall. Vintermörkret har drabbat Sverige. Mörkt när man vaknar, när man kommer till jobbet, när man går därifrån. Och ibland känns det liiite kämpigt att ta sig iväg till träning efter en lång dag.

Men det är ju värt det!

När ryggen är sämre blir träningen dock mer komplicerad. Ingen lunchjogg. Ingen transport-löpning. Gym, spin eller sim: alla kräver de transporter och restid, ombyten och trängsel.

Är man konstig om man tränar två spinningpass på raken? Jag tycker inte det, tvärtom. Speciellt när den egentliga ”aktiva” cykeldelen av ett 55min-pass i princip bara är 40-45min… Men på Friskis blir man iaf lite uttittad när man kör dubbelspinning. Som jag ikväll.

Oh my. Svettigast på bygget var sannerligen fröken Clark. Efter första passet- ut till receptionen- snabbt trycka ut ny biljett- och sen kuta tillbaka in i salen. Andra passet var lite motigt. Och efteråt orkade jag knappt hålla uppe telefonen… 

   
Men nu är det helg! Och advent.

2 reaktion på “Dubbelspinning”

  1. När jag gick på Friskis fick man a-b-s-o-l-u-t-i-n-t-e sitta kvar när det var stretch och slut. man kunde ”störa”. :-O
    Knäppt…
    Dubbelspinning är grymt bra! Finns det inte så brukar jag sitta både innan och efter. :-)

  2. Hos oss på Huddingehallen finns aldrig två pass på raken och det har blivit vanligare och vanligare med 30 min pass! Ingen uppvärmning och ingen nedvarvning – bara fullt ös. Gillar inte egentligen. Men man är mycket välkommen att sitta kvar och cykla efter passet om an vill :-) Wv snart?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *