And along came autumn

Så fort det gick! Plötsligt var det inte alls lika roligt att cykla till jobbet…  

Hösten är ändå en fin årstid. Hög luft, svalkande temperatur och vackra färger. Allting andas löpning. 

De senaste dagarna har fyllts med mer än vanligt av den varan för mig. Kanske ett släng av hybris, men det har blivit löpning 3 av 4 dagar, och jag är nästan förundrad över att det hållit. I helgen blev det ett fint och lugnt joggpass runt Brunnsviken, igår intervaller; 8x3min med 1min joggvila, och idag extremt lugna 8 kilometer i lätt duggregn.

Tänk, för ett år sedan var jag glad om jag fick in ett pass löpning per vecka! Det har ändå hänt saker, måste jag säga. Ska fortsätta att kombinera med rehabträning förstås. Och det kan faktiskt hända att der blir fler triathlontävlingar, så det kommer troligen att bli en del cykel och simning. Förhoppningvis.

Solig jogg runt brunnsviken i lördags:)

Nu har jag förnuft nog att ta löpvila i några dagar, och hoppas på återkomst av solsken och jobb-cykling… 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *