New Shoes!

Dagens story: Nya löparskor! (Kul liv?)

Det var rent ut sagt traumatiskt när jag fick reda på att min favoritskor, Puma-modellen, inte produceras mer. Puma har blivit ett ”klumpsko” märke! Jag har alltså varit tvungen att ge mig ut och prova helt nya skor. Scary.
Det blev Adidas. I’v got stripes.
Hoppas att mina känsliga fötter klarar omställningen! hehe. Fina är de iaf:)
Ut o testa imorrn.
Reflekterade även över mina otroligt spinkiga vader idag. Man får ju se sig själv (eller, sina fötter) springa på löpband när man testar skor… Damn! Jag trodde verkligen att jag hade liiiite mer muskler. Eller liiiite muskler, överhuvudtaget. Men NEJ. Min självbild stämmer inte riktigt. Jag är bara spinkig. Det är ett under att jag ens kan stå upp!
well. nu fick jag ur mig det iaf!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *