Men, jag skulle väl aldrig?

Ursäkta, har jag inte alltid gått och sagt att det är OTROLIGT, töntigt, självcentrerat, barnsligt och fånigt att blogga. Bara idioter, som tror att de är väldigt intressanta, gör det.

Och nu gör jag det.
-Betyder det att jag är töntig, självcentrerad, barnslig, fånig?
-Ja.
-Troligen.
Men här sitter jag. Patetisk och bloggande. Så är det.

Jag kan inte skriva mer, skäms lite över mig själv. Kommer nog att ha lite ångest också efter det här. Men det var ju nästan FÖR lätt att skaffa en blogg. 5 min, sen var den där. Löparlisa till på köpet, vilket urfånigt namn. Usch, en sån där tråkig, trakisk träningsblogg? Nej. Bara för att det var två L. Hurra. Höjden av ”L”ustighet.
Hahahaha. Vad har jag gjort?

2 reaktion på “Men, jag skulle väl aldrig?”

  1. petter får styla den så blir allt bra ;) och sluta klanka ner på bloggar ! :P best wieshes. . ;D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *